fbpx

Тумба-помічник YCB 3050

[Alternative text]
 
 
3050 return page1
 
 
[Alternative text]
 
 
[Alternative text]
 
 
[Alternative text]
 
 
[Alternative text]
 
 
[Alternative text]
 
 
[Alternative text]
 
 

Тумба-помічник YDK 3050

Розмір: 800 х 600 х 800

Колір: лісовий горіх, Y-52

Матеріал: МДФ, шкіра, шпон, масив дерева
Покриття: натуральний шпон

Товщина стільниці: 185 мм

Топ стільниці: 50 мм

Каркас фільончастий: 50 мм

 

Опис

Тумба помічник до кабінету Класик з шкіряною вставкою та висувними ящиками. Тумба використовується як приставний елемент для робочого столу керівника серії Класик 3050 Діал. Тумба зроблена з МДФ з покриттям із натурального шпону.

Тумба помічник є доповненням до класичного столу для керівника YDK3050. Структура приставного помічника виконана у стилістиці класичного кабінету. Дизайн різьблених частин помічника повторює форми директорського столу. Бічний помічник, що приставлений до столу керівника, доповнює композицію, створюючи цілісність. Безумовно, помічник несе в собі як естетичне значення, так й, передусім, необхідністю зручної роботи. Бічний помічник розширює робочий простір столу та дозволяє розмістити на поверхні оргтехніку. Часто бічний помічник використовується для розміщення кількох телефонів, щоб вони не займали місце на робочому столі керівника. У нижній частині помічника розташований місткий відділ для документів, розділений полицею посередині. Нижня частина бічного помічника має двері, які приховують весь вміст відділу. Тумба помічник має два висувні ящики для канцелярії та паперів.

Тумба-помічник виконана з екологічно чистого матеріалу МДФ і має зовнішнє та внутрішнє оздоблення з натурального шпону лісового горіха, вкритого лаком. У центральній частині стільниці є вставка зі шкіри чорного кольору. У внутрішній частині тумби є полиця для папок.

Постачальник меблів - Діал

Країна виробник - Китай