fbpx

Шафа GRS-1416

grs1416
 
 
grs-210 2
 
 

Шафа GRS-1416

Розмір: 1400 х 420 х 1600

Колір: венге (шпон дуба)

Матеріал: МДФ, шпон

Покриття: Шпон

Товщина топу: 19 мм

Товщина каркасів: 19 мм

 

Опис

Кабінет керівника – це не просто місце для роботи та прийому відвідувачів. Це приміщення, яке є індикатором смаку управлінця, його переваг та можливостей. Внаслідок цього особливу увагу варто приділяти меблям, адже саме вони є однією з найважливіших частин інтер'єру.

Якщо ви бажаєте обзавестися меблями класу «преміум», серія ГРАСП варта вашої уваги. Висока якість матеріалів, елегантний дизайн, презентабельність – всім цим відрізняється ця лінійка. Шафа GRS-1416 «ввібрала» в собі всі ці переваги, в чому ви зможете переконатися вже на початку його використання.

 

Візуальної привабливості шафі надають скляні вставки, які чудово виглядають на тлі відтінку венге. Скло загартоване, що знижує шанс його розбиття через незручний рух. Шафа відносно невисока – 1600 міліметрів. Завдяки таким габаритам ви зможете використовувати також її поверхню: наприклад, для розміщення квітів або папок з документами, які не плануєте використовувати найближчим часом.

Поєднання матеріалів звичне для серії ГРАСП, шафа складається з МДФ і шпону. Натуральні матеріали із деревини відрізняються підвищеною міцністю. Завдяки цьому шафа GRS-1416 – це по-справжньому довговічні меблі, які і через кілька років експлуатації радуватимуть керівника ідеальним станом та зовнішнім виглядом.